02/11/2016 : Berita Baik! Pengambilan Agen Kini Dibuka. Kuota Agen Adalah Terhad. Daftar Segera! (Untuk info lanjut, anda boleh Whatsapp/Call Abang Chik : 011-192 192 82. Terima kasih)

Tentang Kami


Kami di Abangchiksunglasses.com menawarkan anda pelbagai model pilihan kaca mata berjenama berkualiti tinggi setanding dengan Original dengan harga mampu milik. Menjalankan perniagaan ini sudah mencecah 5 tahun secara full time di talian maya, kami merupakan Kedai Online kacamata terawal dan terbesar di Malaysia menjual ratusan model kacamata. Kami akan menambah model jualan dari masa kesemasa dan mengikut permintaan pelanggan.

Janji kami adalah memberikan khidmat dan service terbaik dan terpantas kepada anda. Kedai online kami akan sentiasa diupgrade dari semasa ke semasa mengikut standard peredaran zaman. Kami masih masih lagi mengekalkan penggunaan sistem belian secara manual tetapi kami menyediakan khidmat LIVE CHAT yang beroperasi hampir 12 jam sehari. Tujuan kami adalah menyenangkan pengguna melayari Kedai jualan kacamata kami dan secara peribadi anda boleh menghubungi kami jika ada sebarang pertanyaan atau permasalahan.

Diterajui oleh team yang sentiasa proactive dan innovative, kami sentiasa ingin memberikan yang terbaik kepada pelanggan kami. Konsep perniagaan kami adalah "ONE 2 ONE" bermakna kami lebih gemar berinteraksi dengan anda secara individu tanpa melalui sistem pembelian automatik yang mana tidak digemari oleh kebanyakkan pengguna dan pembeli di talian.

Menjanjikan kepuasan 100% kepada anda kualiti kacamata jualan kami. Buktinya jelas dari statistik pelanggan yang membeli dengan kami adalah 60% adalah repeat customer iaitu mereka yang pernah membeli dengan kami sebelum itu. Jelas menunjukkan kualiti barang jualan kami dan khidmat pelanggan kami adalah terbaik.BUY WITH CONFIDENT,
ABANG CHIK
011-192 192 82 (HP 24 Hours)